- Saanko liittyä keskusteluun?
Matt kiiruhti huoneeseen oikealla hetkellä. Serin sydän pamppasi tuhatta ja sataa. Kuoleman tytär... pelätty... kuolemantuomio murhayrityksestä... tänä iltana oli todella tapahtunut liian paljon hänelle. Vasta aamulla hän oli ollut tavallinen tyttö. Tai ainakain luullut olevansa.
- Kuule Seri, olet varmasti väsynyt, Matt sanoi.
- Niin...?
- Ajattelin vain, että eikö kupponen teetä piristäisi. Tuossa sinullekkin Sani.
- Ai minulle vai? Ei kiitos, en juo teetä, Sani irvisti kuin mitään ei olisi tapahtunut. Seri otti teelasillillisen automaatisesti ja joi koko lasin hujauksessa. Häntä alkoi pyörryttää jälleen ja koko maailma näytti heittävän kuperkeikkaa. Särkyvän posliinikupin ääni herätti Serin. Hän huomasi, että oli vahingossa tiputtanut teekupin lattialle.
- Anteek...
- Ei mitään, Matt kiirehti sanomaan. -Minä kyllä siivoan tämän hetkessä!
- Hyvä on. Kuulkaa, taidan painua petiin, minua väsyttää.
- Voi anna minä saatan sinut. Tule.

Seri oli menossa yläkertaan, mutta Matt esti häntä.
- Ei sinne Seri! Siellä on vain minun työhuoneeni. Etkö muista, huoneesi on täällä näin...
Seriä ihmetytti tapaus. Ei hän yleensä unohdellut asioita? Tosin ei hän yleensä myöskään tuntenut oloaan niin veltoksi ja väsyneeksi. Eikä hän yleensä tavannut vampyyrejä ja puolikuolleita. Ajattelematta mitään Seri kaatui "sängylle".
- Upeaa, Matt kuiskasi Sanille. He seisoivat Serin vieressä, Mattin työhuoneessa.
- En tajunnut, että hän todella menisi noin hyvin lankaan vanhaan nukutustekniikkaan. Hän vielä uskoi kaiken, mitä höpötit! Hän olisi uskonut, jos olisit sanonut, että uima-allas olisi ollut hänen sänkynsä! Sani hehkutti. - Mieti nyt, että Kuolema...
- Älä sano sitä ääneen! Matt huudahti äkkiä.
- Okei okei... aloitatko projektin nyt...?
Matt paineli nappuloita pienellä koneruudulla ja "sänky", jossa Seri makasi, nousi ylös, melkein konetaulun korkeudelle.
- Aloitetaan.

Sani katsoi pelokaasti Mattin puuhailua. Se oli kuin olisi katsonut tv:stä lääkärisarjan leikkauskohtaa ilman sensorointia. Äkkiä konetaulun hätävilkku rämähti päälle. Sani kiljahti säikähdyksestä. Mattin ja Sanin katse osui Serin pulssiin. Serin sydän ei enää löynyt. Oliko Seri.. kuollut?