Tervetuloa seuraamaan Seri Damonista kertovaa sims-pelin kuvilla höystettyä sarjaa. Jatkan sarjaa niin pitkälle kuin on mahdollista ja toivon, että paljon kävijöitä tulisi. Linkittää saa ja vastalinkitystä kysyä.
-JiiJii

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


 Nuori, blondi nainen seisoskeli topissaan ja minihameessaan pienen, melkein huomaamattoman sivutien, sekä ison, valkoiseksi kalkitun talon välisellä jalkakäytävällä. Nainen oli varma, että talo oli Jokiojantie 3, mutta siitä hän ei ollut varma, oliko hänen sisarensa pilaillut hänen kustannuksellaan ja sanonut tahalteen väärän talon numeron, vai oliko se ollut pelkkä, puhdas vahinko? Kun kiharahiuksinen, hieman pullehko ja lyhyenpuoleinen tyttö purjehti talon ovelta iloisesti häntä vastaan, heilautti nuori nainen epäuskoisesti päätänsä. Hän, Seri Damon, ei ikinä olisi uskonut näkevänsä juuri sitä näkyä.
" Sani Damon, miten ihmeessä olet hankkinut näin ison talon?" Seri kysyi rauhallisesti kohta hänen luonansa olevalta tytöltä. Tyttö, Sani Damon, oli kasvoiltaan mlekeinpä lapsen näköinen, mutta hänen tapansa pudistella päätään, tuli mieleen vain kaksosten Tessie-tädin. Kyllä vain, he olivat kaksoset. Vaikka heissä ei ollut melkein mitään samaa.
" Sinun täytyy nähdä hänet Seri, sinun täytyy!" kuului Sanin ääni. Sani pysähtyi. Hän oli enää muutaman metrin päässä sisarestaan, jota ei ollut nähnyt vuosiin.

Näin siis alkaa Kuoleman-tytär tarina. Tervetuloa seuraamaan.