Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 
" Se olet sinä", Seri sanoi ääni väristen. Yleensä hän oli kaksosista se räväkämpi ja äänekkäämpi, mutta nyt hän ei voinut mitään. Viimeisestä tapaamisesta oli ainakin kymmenen vuotta. He olivat ollet silloin kahdeksan. Vanhempien ero... muutto toiselle puolelle Dallas Cityä... se oli ollut raskasta. Seri, joka ei ollut nähnyt äitiään sen enempää kuin Saniakaan, tiesi heti mitä kysyä.
" Missä äiti?"
Sani katsoi Seriä kuin hypnoosin vallassa. Aivan kuin tyttö ei muka tietäisi mitä äiti tarkoitti. Sani vavahti.
" Äiti... äiti on..."
Nyt oli Serin vuoro kalventua. Hän yritti olla vuodattamatta kyyneliä, mutta hän ei voinut sille mitään. Muutama kyynel valui Serin kuumia poskia pitkin. Sani tiesi tilaisuuden tulleen.
"... toisella puolella kaupunkia!" Sani räjähti nauramaan. Seri pyyhkäisi kyyneleet poskiltansa ja muisti vasta nyt, että Sani pilaili aina hänen kustannuksellansa. Aina. Tällä kertaa Seri ei kuitenkaan ollut vihainen. Hän rutisti sisartaan niin kovaa, että tämän täytyi komentaa Seri lopettamaan.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
" Höh. Meikkini. Odotas hetki pieni, korjailen vain vähän", Sani irvisti. Hän avasi meikkilaukkunsa, nosti pienen minipeilin nenänsä eteen ja alkoi sen edessä tuuppaamaan naamallensa kaiken maailman kemikaaleja puuterista huulipunaan. Seri kuitenkin huomasi jotain kiinnostavampaa kuin Sanin meikkileikit. Sanin taakse oli ilmestynyt mies, joka näytti aika karmivalta mustineen hiuksineen. Vasta hetken päästä Seri huomasi, että mieheltä oli lähtenyt valtavan kokosia hiustuppoja päästä ja hiukset roikkuivat siellä sun täällä.
" Sani", Seri kuiskutti sisarelleen. Sani kurottautui vilkaisemaan peilin yli Seriin ja ynähti vastaukseksi.
" Kuka...?"
" Matt. Mieheni Matt."
Seri oli pudottaa silmät päästä. Sani, tyttö jolle meikki ja muoti oli tärkeämpää kuin ruoka, oli valinnut kauhean katupojan miehekseen? Sani pisti peilin meikkilaukkuunsa ja käännähti Mattin puoleen esittelemään Serin.
" Matt, tässä on Seri, kaksoissisareni. Hän on minua vartin vanhempi. Seri, tässä Matt. Hän on aviopuolisoni, olemme siis jo naimisissa. Matt on menestyvä liikemies, mutta on nyt sairaslomalla, koska joutui pari kuukautta sitten vakavaan kolariin, josta näkyy vielä tänäpäivänäkin arpia sun muita merkkejä ja jälkiä."
Seri nyökkäsi ymärtäväisesti ja vilkaisi Mattin hiuksiin.
" Mitä jos menisimme uimaan, niin Matt saa tehdä rauhassa öh... töitänsä. Hän siis tekee silti kotona raportteja sun muita", Sani takelteli punaisena kuin vastaihastunut mielitylleen.
" Uiminen olisikin aivan mahtava ajatus, katsos olen istunut koko aamun bussissa. Tunkkaisessa bussissa", Seri virnisti.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Vilpoinen vesi tuntui Seristä hyvältä, mutta kaikki eivät olleet tyytyväisiä.
" Tämä on jääkylmää, eikö sinusta? Minusta on! Täytyisi hankkia veden lämmitin!" Sani nurisi. Voi siskoparkaa, lellinyt itsensä piloille rikkauksilla, Seri ajatteli säälien, mutta osaksi myös vitsaillen.
" Ei tämä ole kylmää, hyppäät vain veteen ja siinä kaikki! Sinun ideasihan tämä oli", Seri toimi nopeasti ja torui sisartaan enne kuin Sani ehti valittaa lisää.
" Sitä paitsi, vilpoinen vesi tekee hyvää elimistölle, kuuma vesi vain rentouttaa. Rentoutumista voit harrastaa kylpylässä, mutta tämähän ei ole kylpylä", Seri jatkoi kiusaten Sania. Sani marisi jotain itsekseen ja sukelsi tyylikkäästi altaan reunalta veteen.
" Yääh! Minä jäädyn!" hän valitti. Seri sukelsi ensin sisarensa luo ja roiskaisi sitten Sanin naamalle vettä.
" Seri ei saa!" Sani yrtti ja kikatti. Pian molemmat kaksosista nauroivat, eikä Sanistakaan vesi niin kylmää sitten ollutkaan.
" Mikä se oli?" naurun ja hauskuuden pysäytti Sanin totinen kommentti.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
" Minä en mene tuohon", Seri naurahti hetken kuunneltuaan, että kuuluiko mitään.
" Ei kun oikeesti! Tuu ny Seri! Entä jos Mattille kävi jotain? Kun sen työ on niin vaarallista!" Sani pyöristi silmiään pelokkaasti. Seri katsoi oudoksuen Sania. Raporttejen tekeminen vaarallista? Sani taisi arvata mitä Seri ajatteli.
" Mä tarkotan, että jos esimerkiks sakset on viiltäny tai jotain!" Sani korjasi tilanteen loistavasti ja vakuuttavasti. Serin oli pakko jälleen uskoa sisartaan. Mitäs muutakaan. Kaksoset olivat nousemassa vedestä kun joku karjaisi sisällä. Sani päästi Serin ensin nuosemaan, mutta Seri liukastui liukkaalla kivilattialla.
" Ei tässä mitään... pari naarmua vain polveen... mene sää jo. Mä meenkin yläkerran vessaan desinfioimaan nää ja käymää muutenkin kylvyss", Seri katsoi murtuneena polviaan. Sani ei väittänyt vastaan vaan lähti mielihyvin miehensä huoneeseen. Mitä tahansa on saattanut sattua.