Tämä osa on jälleen lyhyt, mutta yrittäkääs nyt silti saada kunnollinen lukunautinto :D
Ilmoitan nyt sitten tässä osassa, että en aio laittaa ikärajoituksia tms, lukeminen omalla vastuulla. Silti lupaan, että mitään krhm-juttuja tule tapahtumaan, korkeintaan sukko and that's it.

26.jpg
Serin olo meni äkkiä veteläksi ja kun hän kääntyi, hän sai tietää syyn. Ennen kun hän ehti sen enmpää kiljua, outo tunne valtasi hänet. Se ei ollut se tunne, mikä tuli Mattin läheisyydestä, vaan tämä tunne oli erilainen. Aivan kuin hän olisi leijunut pehmeässä, tuntemattomassa maailmassa. Leijunut, aivan onnellisena. Mikään ei ollut huonosti.
Sani yritti keskittyä saadakseen täydelliseen hypnoosi-tilan uhrillen, niin sanotulle sisarelleen. Tämä taitaa onnistua, en uskonut hänen olevan niin helppo, Sani naureskeli mielessään.
" Hän ehkä näyttää helpolta, mutta ei ole. Sani, vaikka olet normaalissa olomuodossasi, etkä vangittuna ihmisen kehoon, et sinä voittamaton ole. Yllätykset ilmiintyvät lopussa vasta", Matt muistutti.
" Älä pilaa intoani", Sani töksäytti loukkaantuneena. " Tämä menee täydellisesti!"

27.jpg
Sani upotti hampaansa syvälle Serin kaulaan. Veri oli makeaa ja lämmintä, iho pehmeää ja samettista. Sanille se oli paras saalis pitkään aikaan. harmi vain, että uhrin loppuun juominen ei kuulunut suunnitelmiin.
Serin hyvänolon tunne lakkasi siihen paikkaan, kun hän tunsi pistävän kivun kurkussaan, aivan kuin siihen olisi upotettu hampaat. Seri ei vieläkään nähnyt, mitä tapahtui, mutta tunsi kuuman veren valuvan ihoaan pitkin. Tämän jälkeen hän tunsi kuinka kipu kurkussa hävisi ja rutistava ote löystyi.

28.jpg
Ennen kuin Seri ehti lysähtää lattialle, hän tunsi ihonsa kirvelevän. Hän nousi ilmaan ja tajusi näkevänsä. Kouristellen hän laskeutui maahan ja sulki silmänsä käsiensä uumeniin.
Iso valonvälähdys Serin laskeuduttua lattialle sai Sanin kaatumaan ja parahtamaan. Matt raahautui vaimonsa luo niin pian kuin vain pystyi. Hyväillen tämän hiuksia hän katsoi mitä Serille tapahtui. Musta, hieman kimalteleva puku ja siihen sopivan hansikkaan kietoutuivat sumun lailla Serin ympärille. Mitä tapahtui?

29.jpg
Matt katseli suu auki Seriä. Sanikin nosti päänsä ja älähti ihmetyksestä.
" Hän on kirottu", Matt ihmetteli suu auki.
Tämän jälkeen Serin käsien suojista kuului vain yksi, varovainen kysymys.
" Voiko jo avata silmät?"

Tähän päättyy ylinopea päivitystahti, 12.8 alkaen kirjoitan vain n. joka/joka toinen viikonloppu, koska menen sisäoppilaitokseen, jonne ei tietenkän saa ottaa koneita mukaan :P katsotaan nyt miten saisin sovitettua aikataulun :)